BibelBreak

BibelBreak

Bibellæser-Ringens podcast. En bibelåbner til ørene - og hjertet.

Hakon Christensen,  

BibelBreak er Bibellæser-Ringens redskab til bibelbrug i podcastform. Målet er, at lytterne må opleve, at Guds ord er levende og brand aktuelt, og at de må få hjælp til at leve efter Guds ord i dagligdagen.

Teksten i centrum

Derfor er bibelteksten i centrum. Bibellæser-Ringens landsleder Hakon Christensen siger, at når podcasten ‘lykkes’ bliver den en »bibelåbner«, der åbner for tekstens budskab både i dens samtid og i lytterens nutid.

Dialog

Formen er dialogbaseret. I hvert afsnit sidder podcastens vært, Nicolai Kaltoft, med en gæst og taler om en bibeltekst. Teksten vil i hvert afsnit blive læst op, så man ikke behøver at have sin Bibel foran sig, når man lytter med.

Gæsterne vil have det tilfældes, at de brænder for Bibelens budskab og har erfaring med formidling af det. I podcasten vil du kunne høre en bred vifte af kvinder og mænd i forskellige aldre og med forskellige baggrunde, sådan som mange kender det der Bibelnøglen.

Når hverdagen kører

Det kan nogle gange være svært at få tid til at sætte sig ned og læse i Bibelen – særligt når hverdagen kører derudaf. Det vil Bibellæser-Ringen gerne give redskaber til. Derfor udgiver vi BibelBreak.

Fakta om podcasten

Har du spørgsmål eller kommentarer til podcasten, kan du kontakte Nicolai på “nicolai@blr.dk”.

 

URL: https://blr.dk/resource/bibelbreak/