Forårsretræte

Forårsretræte

Bibellæser-Ringen og Foreningen Agape indbyder til forårsretræte d. 19.-21. april 2024

Hakon Christensen,  

Sted: Ådalen Retræte i Randers

Tema: Velsignelse

Forårssolen varmer, smelter det frosne og skaber nyt liv. Vi vil stille os under Guds velsignelse og lade Bibelens lys skabe nyt liv i os gennem bibelmeditationer, nadver, gudstjenester og tidebønner. Vi vil meditere over bibelske velsignelser og lade os forme og udfordre af dem.

Retræteledere: 

Godt at vide:

Retræten starter d. 19. april kl. 17. Retræten foregår i stilhed fra fredag kl. 18 til søndag kl. 14.

Vil tilbyder kropsmassage til de første 10 tilmeldte – efter ‘først til mølle’ princippet.

Pris: 2.399 kroner

Tilmelding her

Agapes hjemmeside kan du læse et mere detaljeret program.


Retræte er for alle

Retræter er for alle. Det er ikke forbeholdt visse mennesker med særlig hang til tidebøn og meditation. Retrætens stilhed er ikke noget kunstigt og et mål i sig selv, men en fantastisk hjælp til fordybelse.

Tidebøn og undervisning

Retrætedagene præges af tidebønner og tekstlæsninger. Det har op gennem kirkens historie vist sig, at denne enkle form er frugtbar og værdifuld. Der er også undervisning og indføring i bibeltekster og bøn.

Stilhed – en gave

Retræten foregår i stilhed, da stilheden er en vigtig forudsætning for at fokusere på de sande menneskelige og åndelige værdier. Deltagerne taler således ikke med hinanden under selve retræten. Inden stilheden indledes, vil der være en indføring i principperne for stilhed, og hvad man kan gøre, hvis man får brug for at bryde stilheden.

URL: https://blr.dk/resource/foraarsretraete/