Hjælp til den gode vane

Hjælp til den gode vane

Mimi og Markus fortæller, hvad det er BibelTid bidrager med, til bibellæsningen

Lasse Holmgaard Iversen,  

Hjælp til den gode vane

Vi har tidligere fortalt om Mimi og Makus, som er kærester og læser I BibelTid sammen. Men hvad er det lige BibelTid bidrager med?

“Jeg er rigtigt glad for at bruge BibelTid da det hjælper mig til at få læst i Bibelen” fortæller Markus. ”For mig er bibellæsning virkelig vigtigt, fordi det er med til at styrke min relation med Gud. Og det kan være rigtigt svært at læse i Bibelen, hvis man ikke ved hvor man skal starte henne, så derfor synes jeg det er rigtig rart at bruge BibelTid”.

Mimi er enig og tilføjer: “Jeg er blevet rigtig glad for at bruge BibelTid, både når jeg bruger den sammen med Markus, men også når jeg bruger den alene. En af de bedste ting ved BibelTid er, at der er et stort udvalg af forskellige temaer, hvilket gør det muligt at vælge de emner, der er relevante. Forklaringerne hjælper til at relatere det, man har læst, til ens hverdag”.

Teknikken hjælper den gode vane godt på vej, bekræfter Mimi, da hun fortsætter: “Det, at man kan indstille app’en til hvilke dage og på hvilke tidspunkter, man vil mindes om at læse, er en enkel funktion, der gør det meget nemmere at huske det.”

Hvis du syntes, at BibelTid er en god idé, så støt os med en gave. BibelTid er gratis at bruge, så penge til drift og udvikling kommer fra gaver som din.

Tak for din støtte til BibelTid!

URL: https://blr.dk/hjaelp-til-den-gode-vane/