En guide til Romerbrevet

En guide til Romerbrevet

Begiv dig ud på en tur gennem Romerbrevets kuperede landskab

Lasse Holmgaard Iversen,  

En guide til Romerbrevet

En guide til Romerbrevet er forklaringer til hele Romerbrevet, samt spørgsmål til eftertanke eller samtale. Bogen kan bruges til personlig bibelbrug og i grupper, som er klar på at arbejde seriøst med Romerbrevet.

En guide til Romerbrevet er resultatet af et grundigt arbejde med et af de mest læste breve i Bibelen, men Olof Edsinger serverer ikke bare de færdige løsninger på hvordan vi skal forstå Paulus’ tekst eller hvordan vi skal omsætte det til tro og liv i dag. I stedet lægges der op til, at vi selv forarges, opmuntres og udfordres af teksten, så den virkelig kan arbejde i os, og mærkes i benene.

Olof Edsinger er generalsekretær i Evangelisk Alliance i Sverige, samfundsdebattør og bibelunderviser. Det er derfor lidt af en teologisk multikunstner, som står bag denne bog.

Bogen er på 148 sider
Se en smagsprøve at bogen her

Fra bagsiden:

Edsinger giver en god, kortfattet og lettilgængelig indføring i Romerbrevet. Han hjælper læseren til at se de store linjer i brevet og trækker samtidig perspektiver til vores egen tid. Bogen kan bruges både til selvstudium og i en smågruppe. Nogle steder præsenterer han flere fortolkninger, så læseren selv må tænke sig om.
Vi har med denne bog fået en god og læseværdig guide til Romerbrevet: Uden at blive for omfattende vil den øge udbyttet af Romerbrevet betragteligt for de fleste bibellæsere.

Henrik Nymann Eriksen
Bibelunderviser og forstander for Luthersk Missions Højskole

Anmeldelse i “Udfordringen”

Bodil Lanting skriver bl.a. “Den lille guide til Romerbrevet er en fin introduktion til emnet, og der er stof til mange opbyggelige aha-oplevelser, ikke mindst gennem arbejdet med de meget relevante spørgsmål.
…denne bog fortjener at blive nærlæst og studeret, og den vil kunne bruges med stort udbytte også i grupper, hvis medlemmer normalt afviser alt for meget tungt læsestof”.

Læs hele anmeldelsen her.

URL: https://blr.dk/produkt/guide/