Bibellæser-Ringen søger ny landsleder

Bibellæser-Ringen søger ny landsleder

Vil du være med til at skabe begejstring og glæde over at bruge Bibelen, så har du nu muligheden for at blive den nye landsleder for Bibellæser-Ringen (BLR) i Danmark

Lasse Holmgaard Iversen,  

Bibellæser-Ringen søger ny landsleder

Bibellæser-Ringen åbner Bibelen for enkeltpersoner, familier og fællesskaber og gør den tilgængelig på forskellige medier, så flere må opleve værdien ved engageret bibelbrug gennem hele livet.

Bibellæser-Ringen er i gang med at udvikle nye redskaber til at bruge Bibelen med fokus på både trykte og online platforme til glæde for endnu flere. Dette kan du nu få ansvar for i et spændende og varieret job.

Du får ansvaret for

Med reference til formanden og bestyrelsen får du det daglige ledelsesansvar for Bibellæser-Ringen i Danmark, både ledelsesmæssigt, administrativt og udviklingsmæssigt. Du får ansvar for at ansatte og frivillige trives og motiveres, og for at omsætte BLR’s mission og strategi i praksis.

Du får ansvaret for at udvikle en ny forretningsmodel, som gør bibelbrug spændende og engagerende for endnu flere mennesker og medlemmer, og du er ansvarlig for at gøre Bibellæser-Ringen aktiv og synlig på relevante platforme og digitale medier.

Du repræsenterer Bibellæser-Ringen for interessenter og organisationsledere i ind- og udland, og har det teologiske ansvar for udgivelser og kommunikation. Dette indeholder også udadrettede aktiviteter og undervisning i missionsbevægelser, kirker og menigheder og til større begivenheder.

Dig som person

Du kan tilslutte dig den evangelisk-lutherske lære.

Du brænder for at gøre en forskel. Du har ledelseserfaring, professionelt eller frivilligt, og er god til relationer.

Du har en relevant uddannelse eller erfaring inden for teologi, medier eller kommunikation. Du er kommunikativt stærk, og er i stand til at omsætte vision og strategi til konkrete indsatser. Du er teologisk velfunderet, og deler Bibellæser-Ringens og Scripture Unions trosgrundlag.

Du er robust, og kan holde mange bolde i luften samtidigt, der gør, at du kan holde fokus på både de daglige administrative opgaver og på strategi og udvikling.

Du er IT-mæssigt velfunderet.

Vi tilbyder

Vi er en spændende organisation i udvikling, som er i gang med at tage de næste skridt til at udvikle nye redskaber og metoder til at åbne Bibelen.

En engageret og ambitiøs bestyrelse, hvor du kan hente sparring og samarbejde, så du motiveres og trives i jobbet sammen med organisationen.

Dygtige og erfarne medarbejdere, pt. 2-3 ansatte og flere frivillige, som brænder både for den daglige drift og for at videreudvikle Bibellæser-Ringens mission og strategi.

Flere end 3.000 loyale medlemmer, som regelmæssigt bruger vores forskellige ressourcer til at åbne Bibelen, og et brugerpanel, hvor du kan teste nye tiltag.

Mulighed for stor indflydelse og synlighed, hvor du får ansvaret for at løfte Bibellæser-Ringen til det næste niveau.

Arbejdssted efter aftale. Der må forventes en vis rejseaktivitet på cirka 20 dage om året i ind- og udland i forbindelse med møder og undervisning, herunder aften- og weekendarbejde.

Løn efter kvalifikationer.

Indtil 5. juni behandler vi løbende ansøgninger til snarlig tiltrædelse, og glæder os til at modtage din ansøgning på kaare@blr.dk.

For yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte formand Kåre Brosbøl på telefon 40497799 eller på mail kaare@blr.dk.

Om Bibellæser-Ringen

Bibellæser-Ringen er en selvstændig organisation i Danmark grundlagt i 1966, som er medlem af den globale Scripture Union organisation, der er til stede i 130 lande.

Bibellæser-Ringen producerer, udgiver og sælger en række publikationer, bøger og kurser, og har derudover mere end 3.000 medlemmer, som abonnerer på inspirerende redskaber og ressourcer til at åbne og formidle Bibelen.

Se mere på www.blr.dk

Download stillingsopslaget

URL: https://blr.dk/job/