Søges: Vært til ny podcast

Søges: Vært til ny podcast

Bibellæser-Ringen søger dygtig vært til udvikling af en ny podcast

Lasse Holmgaard Iversen,  

Søges: Vært til ny podcast

Brænder du for at kristne må opleve glæde og begejstring ved daglig brug Bibelen? Vil du være med til at åbne Bibelen for flere på en ny og spændende måde? Har du gode kommunikative evner, teologisk tæft og flair for den digitale verden, så er du måske, den vært og redaktør vi søger til vores nye podcast.

Vi ønsker at lave en podcast for 30-45 årige med en dygtig vært, der kan invitere stærke bibelundervisere ind i studiet til en spændende samtale om Bibelens forskellige bøger og temaer fordelt over flere episoder.

Vi søger en vært, som kan sætte projektet i gang og drive den nye podcast. Vi forventer, at du er personlig kristen med en evangelisk luthersk baggrund. At du kan identificere dig med og tale til målgruppen. At du er studerende eller har interesse for deltidsarbejde.

Vi forestiller os yderligere, at nogle af nedenstående egenskaber passer på dig:

Dig som person:

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et spændende deltidsarbejde på ca. 10 timer om ugen, med mulighed for både personlig og åndelig udvikling. Med geografisk udgangspunkt fra dit hjem, bliver du en del af en organisation, der er i konstant udvikling, og som du med dit arbejde, konkret er med til at præge. Stillingen er projektbaseret og for foreløbig et år.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med udviklingen af denne podcast og får mulighed for at sætte et markant aftryk på udformningen af den. Der står en arbejdsgruppe og landsleder klar til, at du spiller bold op ad dem, både ift opbygning, idéer til temaer og gæster etc.

Vil du være med til at gøre en forskel, og tage det næste skridt inden for nye redskaber og metoder til at åbne Bibelen for andre, så har du her chancen!

Tiltrædelse den 1. december 2022 eller snarest herefter. Vi forventer at de første par måneder kommer til at være en opstartsfase, hvor tiden primært bliver brugt på testning og afprøvning, produktion af en lille ‘bank’ af afsnit, inden podcasten kan lanceres omkring den 1. februar 2023.

Løn efter kvalifikationer.

For yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte landslederen for Bibellæser-Ringen, Hakon Christensen, E hakon@blr.dk – T 4050 9175.

Ansøgningen sendes til landsleder Hakon Christensen senest d. 3. oktober 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om BLR
Vi udvikler og tilbyder redskaber, der kan åbne Bibelens ord for forskellige aldersgrupper og personlighedstyper. I øjeblikket har vi et særligt fokus på de 30-45-årige, og vi ser et behov for, at netop denne gruppe får en let tilgængelig digital platform, hvor de kan dykke ned i Bibelens ord til personlig åndelig opbyggelse og inspiration.

URL: https://blr.dk/resource/soeges-vaert-til-ny-podcast/