Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Adventsretræte med fokus på lys

Juleforberedelser kan være mange ting. Vi foreslår at en retræte indgår i dine forberedelser.

Adventsretræte med fokus på lys

D. 25. – 27. november 2016 arrangerer Agape og Bibellæser-Ringen adventsretræte på Ådalen Retrætecenter ved Randers. Temaet for retræten er “I dit lys ser vi lyset”, og der er dermed et fokus på et af de temaer, som adventstiden tager op.

Retrætelederne Ellen Jensen og Britta Søes fortæller om retræten; “Vi går ind i adventstiden som er fyldt med forventning, håb og længsel. Igennem bibelmeditation og meditativ bevægelse vil vi have vores fokus på Jesus, der kommer, han som er livets lys”.

Det med de meditative bevægelser vil måske lyde fremmed for nogen, men retrætelederne forklarer, at det ikke er noget man skal være betænkelig ved. “De meditative bevægelser vil bl.a. være enkle kredsdanse, som alle kan være med i, og andre langsomme bevægelser, som har til formål at inddrage kroppen i bøn”.

Retræten foregår i stilhed, og dagene vil være indrammet af tidebønner, og der vil dagligt være nadver. Alle dage vil der være mulighed for en individuel samtale, så der er virkelig tale om en mulighed til dig, som vil bruge nogle dage på at søge Gud på en særlig måde.

Retræten er for alle, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

Praktisk

  • Tilmelding: Inden d.10. november 2016 på Agape.dk.
  • Adresse: Gl Viborgvej 400, 8920 Randers NV