Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Anne har et godt råd til pendlere

Hvis du pendler til studie eller arbejde, så lad dig inspirere af Anne, til at bruge tiden meningsfuldt

Anne har et godt råd til pendlere

Anne Morre Möinichen Lindberg bor i Odense og arbejder i Dianalund – dvs at hun har ca 95 km på arbejde. En tur som hun klarer med tog og bus. Og for at bruge tiden godt, læser hun i BibelTid imens.

Hvornår bruger du BibelTid?
Jeg har brugt BibelTid meget i toget. Jeg pendler dagligt til arbejde og tilbringer derfor en del tid i tog. Der er det nemt at bruge BibelTid og en god måde at bruge tiden i toget. Derudover så jeg sat den til at påminde mig om det på bestemte tidspunkter hvor jeg ved der er tid til at sætte sig og læse.

Hvad betyder det for dig, at du kan læse i Bibelen på din telefon/tablet?
Det har klart gjort det nemmere og mere tilgængeligt for mig hurtigt at få læst et dagligt bibelstykke. Jeg får brugt min tid bedre, og det har været nemmere lige at “få det gjort”. Derudover har det været rart at kunne følge forskellige læseplaner, der hjælper til fordybelse og giver nye tanker ift det bestemte emne. For mig er det en god måde at bruge Biblen på, og komme godt rundt i den.

Kommer du nok “i dybden” med bibelteksten, selv om du læser på telefonen?
Når jeg følger en læseplan, oplever jeg nok dybde, fordi det bliver et dagligt kort input, som er det jeg søger ved at bruge BibelTid.

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!