Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Bibelhjælper: Bibelen er bedre, når vi deler den med andre

Bodil Skjøtt er bibelhjælper, og deler gerne hendes glæde over Bibelen - men inspireres også af andres bibelglæde

Bibelhjælper: Bibelen er bedre, når vi deler den med andre

Bodil Skjøtt er generalsekretær i Israelsmissionen, og har i mange år arbejdet med Bibelen i sit professionelle liv på forskellige måder.

“Jeg kom rigtigt igang med at læse Bibelen efter en lejr, hvor en dygtig bibelunderviser formidlede på en måde, så jeg oplevede, at Bibelen “lukkede sig op” for mig. Det gav mig lyst til at læse mere!”
Læsningen blev understøttet af en bibellæseplan: “Jeg kendte læseplaner, for sådan en skulle der helst ligge i ens Bibel… Men da det blev mere personligt og forpligtende for mig, var det Bibelnøglen, der blev min første guide”.

Gensidig bibelhjælp
Bibelunderviseren som åbnede Bibelen op for Bodil var hendes “bibelhjælper”. I dag er Bodil selv optaget af at være bibelhjælper for andre, gennem hendes funktion som forkynder og underviser. Men hun ønsker også at læse Bibelen i fællesskab med andre: “Pt har jeg ikke en bibellæseven, men vil gerne have det igen. Og det er ikke kun for at hjælpe andre med deres bibellæsning, men fordi det er godt for mig selv, at læse Bibelen sammen med andre. Så har man en at reflektere sammen med og stille spørgsmål til om hvordan tingene skal forstås eller appliceres. Når jeg læser selv, springer jeg lettere over reflektionen og lader mig nøjes med at have læst et stykke”.

Bodil er bibelhjælper – og vil gerne selv hjælpes i sin bibellæsning.
Vil du være med til at hjælpe andre med deres bibellæsning? Så støt BibelTid!

[payment_pre project=”82″ title=”Bliv bibelhjælper – støt BibelTid”]