Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Bibelinspiratorer for teens og unge

Enok Vindum Fredensborg er Bibellæser-Ringens nye bibelinspirator for teenagere og unge!

Bibelinspiratorer for teens og unge

Bibelinspiratorer ønsker – som ordet siger – at give inspiration til (mere) bibellæsning. Det gør de ved at komme ud i jeres fællesskab og inspirere gennem forkyndelse og undervisning.
Det kan fx være fif til bibellæsning, bibelundervisning eller en workshop.

Mød Enok
”Jeg er 25 år. Har boet i Aarhus siden sommeren 2015, hvor jeg begyndte at læse teologi på Menighedsfakultetet. Jeg studerer teologi, fordi jeg i Bibelen har mødt det glædelige budskab, som er fundamentet for mit liv! Et budskab der er for dyrebart til at holde for sig selv. Derfor er drivkraften i mit studie, at nye skal høre det budskab, der er liv for mig. Derudover holder jeg af at være med til at opmuntre, støtte og udfordre mine søskende i deres tro.”

Enok holder møder i op til 1½ times køre-afstand fra Aarhus, og så skriv til enok@blr.dk eller ring på nr 28 87 18 09 og lave en aftale med ham.

Det er gratis at få besøg af Enok, men husk lige at dække deres transport;-)
Og hvis I også samler en gave ind til Bibellæser-Ringen, så bliver vi ekstra glade!