Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Bibellæser-Ringen får ny landsleder

Bibellæser-Ringen får ny landsleder

Bibellæser-Ringen har ansat Hakon Christensen fra Hillerød som ny landsleder.

Hakon Christensen er født i 1965 og har siden 1992 arbejdet for Luthersk Mission med ledelse, administration og forkyndelse.

Så flere kan blive begejstrede over Bibelen

Kåre Brosbøl, formand for BLR udtaler: ”Med ansættelsen af Hakon har vi fået en person, der kan drive Bibellæser-Ringen til nye dimensioner, så flere kan blive begejstret for bibelbrug i Danmark. Hakon kommer bl.a. med stor erfaring inden for ledelse, som kan bidrage til den positive udvikling, vi er i gang med.”

En uhyre vigtig brik i det kirkelige landskab

Hakon Christensen udtaler: ”At skabe begejstring og glæde over Bibelen er noget af det mest meningsfulde, jeg kan forestille mig. Derfor ser jeg det også som et stort privilegium at skulle arbejde for at virkeliggøre netop denne vision som landsleder i Bibellæser-Ringen. Jeg ser BLR som en mindre, men uhyre vigtig brik i det store kirkelige landskab. Andre arbejder med på samme vision, men så langt jeg kan se, er det en gave til kirkelivet i Danmark, at BLR på en særlig måde – og kontinuerligt – sætter fokus på den regelmæssige bibelbrug og udvikler ressourcer, der kan understøtte dette.”

Hakon Christensen begynder som landsleder pr. 1 januar 2022.