Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

BibelTid er også for nye bibellæsere

App'en BibelTid er let at gå til for alle - også dem, som læser i Bibelen første gang

BibelTid er også for nye bibellæsere

Bibelen er ikke altid så let at forstå. Og læser man i den for første gang, kan noget af det virke mystisk og gammeldags. Det er derfor, at der findes masser af ressourcer til at “åbne Bibelen” – altså ikke fysisk, men så man forstår dens indhold.

Men Bibelen er ikke en lukket bog. Heller ikke for dem, som læser den for første gang. Mange har bladret og læst i denne bog, og er blevet overvældet over dens indhold, det smukke billedsprog og de virkelighedsnære personfortællinger.

Af samme grund, er der læseplaner i app’en BibelTid, som er henvendt direkte til nye bibellæsere. Vi vil nemlig gerne hjælpe alle – også nye bibellæsere – i gang med Bibelen.

Spred BibelTid

Hvis du kender én, som gerne vil i gang med at læse i Bibelen, så fortæl vedkommende om BibelTid.
I kan også læse sammen,  hvis du selv vælger en af læseplanene fra kategorien “Til nye bibellæsere”, vælger en læseplan og derefter – i app’en – inviterer vedkommende til at læse sammen med dig.

Hvis du bare syntes, at det er en god idé, at BibelTid også hjælper nye i gang med Bibelen, kan du jo støtte arbejdet med at lave BibelTid!

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2017 kommer det til at koste ca 180.000 kr at drive BibelTid, som skal dækkes af indsamlede midler.

Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!