Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

BibelTid guider gennem kirkeåret

Robert Bladts refleksioner til alle kirkeårets tekster, vil føre dig gennem hele Jesu liv på et år

BibelTid guider gennem kirkeåret

Bibellæser-app’en BibelTid præsenterer en læseplan for alle dem, som ønsker at følge kirkeårets læsninger. Præst og generalsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende Robert Bladt skriver nemlig korte forklaringer og refleksionsspørgsmål til kirkeårets tekster, og disse bliver bragt i BibelTid med start i ugen op til 1. søndag i advent.

Hele det nye kirkeår vil det så være muligt at følge “Vandring gennem kirkeåret”, som læseplanen hedder, og har man lyst, kan men invitere andre til at læse sammen med en, og dele tanker og spørgsmål med hinanden i app’ens kommentar-funktion. Til hver uge er der tre tekster og tre forklaringer samt ”Ugens salme” fra Den Danske Salmebog.

Robert Bladt er forfatter til andagtsbøgerne Anno Domini og Anno Gratiae, som er skrevet over kirkens to tekstrækker, så han har et grundigt kendskab til kirkeårets tekster og temaer. Desuden er han kendt som en dygtig formidler og en skarp teolog, så der bliver noget at se frem til!

BibelTid er udviklet af Bibellæser-Ringen, og kan gratis downloades i Appstore og Google Play. Siden lanceringen i august 2015 er BibelTid blevet downloadet ca 2400 gange.