Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Bibelundervisning - en vej til bibelglæde

Det kræver et bevidst tilvalg, ro og bøn. Men output'et kan være intet mindre end bibelglæde.

Bibelundervisning - en vej til bibelglæde

I Bibellæser-Ringen er det en hjertesag, at åbne Bibelen for enkeltpersoner, familier og fællesskaber. Bibelundervisning er et super godt redskab til dette overfor den sidste gruppe. Hvor Bibelen, troen og fællesskabet går op i en højere enhed, kan resultatet blive en dyb glæde hos den enkelte over at bruge Bibelen regelmæssigt og systematisk i hverdagen. Det brænder vi for i Bibellæser-Ringen.

Fast føde til troen

Men hvorfor er bibelundervisning godt? Bibelundervisning er godt, fordi det hjælper os i direkte forbindelse med Guds ord og derigennem Gud selv. Det kan for nogen opleves lidt tungt. Men det er lidt ligesom med rugbrød: Det er ikke lige så lækkert som kage – men det mætter længere og giver kroppen noget at arbejde med.

Sæt derfor bibelundervisning på programmet i missionshuset, på en lejr eller et undervisningsforløb i kirken, hvor vi læser Bibelens tekster og går i dybden med hvad de betyder. Hvis I som lokalt fællesskab udfordrer en bibelunderviser til at forbinde det I skal læse til vores liv og hverdag i dag, så er jeg sikker på, at vedkommende vil tage den udfordring positivt op.

Kender I Ingolf?

Bibellæser-Ringen arbejder primært med at lave redskaber til bibelbrug. Men vi ved at bibelbrug for de færreste opstår ud af det blå. Derfor har vi en række bibelinspiratorer tilknyttet. Det er frivillige bibelundervisere, som I som lokale fællesskaber kan bestille til at komme og levere netop bibelundervisning.

I finder navne og kontaktoplysninger her.

En af dem er Ingolf Henoch Pedersen, som har flere årtiers erfaring som bibelunderviser. Han tilbyder at komme fx to-fire aftener og lede jer gennem hele skrifter eller større afsnit i Bibelen, eller han kan undervise til en undervisningsdag.

En anden er Bibellæser-Ringens landsleder Hakon Christensen, som også har erfaring med bibelundervisning ud fra både Det gamle Testamente og Det nye Testamente igennem mange år!

Sæt bibelundervisning på programmet i dit kristne fællesskab!

/Hakon Christensen, landsleder i Bibellæser-Ringen