Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Brug Bibelen på den fede måde

Da Thomas begyndte at bruge BibelTid, åbnede den Bibelen for ham

Brug Bibelen på den fede måde

Thomas Boel Nielsen går på bibelskole i Børkop, og han er glad for at få tid til at grave dybere i Bibelen gennem undervisning og ved selv at læse mere i Bibelen. Det er nemlig ikke en selvfølge, at man gør det, selv om man er opvokset i en kristen familie, og har fået Bibelen udlagt i børneklub, andagter og andre steder. “Men da jeg blev teenager, kom ønsket om at læse i Bibelen, og fik jeg også gjort en gang imellem”. Læsningen blev dog lidt tilfældig, og uden den store sammenhæng. “Jeg manglede nok nogle retningslinjer for min læsning i Bibelen” siger den 20-årige bibelskoleelev.

Bibelen på en fed måde

Thomas begyndte at bruge BibelTid, og det fungerede godt. “BibelTid hjalp mig til at bruge Bibelen på en fed måde. Nu kunne jeg bruge den til at undersøge bestemte temaer i Bibelen og blive klogere på den Gud, jeg har mødt, og som jeg prøver at have som omdrejningspunkt i mit liv”.

Efter at have brugt BibelTid noget tid, kan Thomas varmt anbefale den. “BibelTid hjælper en til at få en struktureret og meningsfyldt læsning af Bibelen – og om Gud”!

…men når det er sagt

“BibelTid er en hurtig og overskuelig måde at åbne op for, hvad Bibelen lærer os om Gud, og der er meget guld at hente i BibelTid. Men når det så er sagt vil jeg også anbefale at tage længere studier af Bibelens bøger, da det åbner op på en anden måde” slutter Thomas af med. Og dermed bekræfter han, at når først man får taget hul på Bibelen, kan det få en til at ville have mere af alt det gode, som man kan finde dér!

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2016 kommer det til at koste ca 250.000 kr at drive BibelTid. Størstedelen af det sbibellæserringenkal dækkes af indsamlede midler.
Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

[payment_pre project=”82″ title=”Vil du hjælpe? Støt BibelTid!”]