Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Den største fortælling

I anledning af Bibellæser-Ringens 50 års jubilæum, udkommer videoer og studiehæfte, som fører dig gennem Bibelens fortælling

Den største fortælling

Bodil Skjøtt er historiefortæller og bibelformidler. Det kommer os alle til gode, når hun i 11 korte videoer giver os Bibelens fortælling fra 1. Mosebog til Johannes Åbenbaring – fra skabelse til nyskabelse.
Jeg er fascineret af Guds store fortælling, som vi møder den i Bibelen”, siger Bodil Skjøtt, som i flere år har arbejdet med bibelfortælling som en måde at formidle Bibelens indhold på. ”Fortællinger har det med at ”sætte sig” i os på en måde, så det, vi hører, bliver levende og nærværende”.
Bodil Skjøtt er generalsekretær i Israelsmissionen, og med udgivelsen af ”Bibelens fortælling” bidrager hun til Bibellæser-Ringens 50 års jubilæum, som markeres med at disse videoer og tilhørende studiehæfte udkommer på jubilæumsdagen d.3. april 2016.

Bibelens fortælling – min fortælling
Den første video kan ses nedenfor og på blr.dk/fortaelling. Her kan man også kan købe studiehæftet ”Bibelens fortælling”, som giver adgang til de resterende videoer. Hæftet er oplagt at bruge i en bibelstudiegruppe, men fungerer også fint til personlig brug. Det rummer bønner, henvisninger til relevante bibeltekster, spørgsmål til samtale og inspiration til at få bibelfortællingen ind under huden. Alt sammen med det formål, at Bibelens fortælling bliver ens egen fortælling.

”Vi læser ofte Bibelen i brudstykker. For eksempel hvis vi bruger en bibellæseplan. Med ”Bibelens fortælling” trækkes de store linjer i Bibelen, som viser at den hænger sammen fra start til slut” siger Cecilie Thams Nord Hansen, som står bag studiehæftet.

”Bibelens fortælling” koster 50 kr, og kan købes her.