Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

“Det er mega fedt, at man kan læse I Bibelen sammen”

Mimi og Markus går begge i 2. g. De er kærester. Og så læser de i Bibelen. Sammen.

“Det er mega fedt, at man kan læse I Bibelen sammen”

Kæresteparret Mimi og Markus læser i Bibelen med app’en BibelTid. Det blev jeg glad for at høre, så jeg har spurgt lidt mere ind til hvorfor de gør det.

“Noget af det første Markus og jeg besluttede, da vi blev kærester, var at vi gerne ville læse i Bibelen sammen, da vi begge mener, at det er vigtigt at dele det allervigtigste i livet – altså troen på Gud og Hans ord” fortæller Mimi.

De begyndte at læse Salmernes Bog sammen, men glemte ofte at læse og savnede egentlig også nogle forklaringer til teksten. “Så da vi hørte om BibelTid besluttede vi os for at prøve det af for at se, om vi på den måde kunne fordybe os i Bibelen sammen”.

Markus syn på sagen er heller ikke til at tage fejl af: “Jeg synes det er mega fedt at man kan læse i Bibelen sammen. Det er med til at give ens forhold en helt ny dimension, hvor man kan dele livet og troen på Jesus på en ny måde. Det gør det hele mere loose og man kan lettere få snakket om ens tro med hinanden fordi man netop læser sammen i Bibelen”.

Hvis du syntes, at BibelTid er en god idé, så støt os med en gave. BibelTid er gratis at bruge, så penge til drift og udvikling kommer fra gaver som din.

Tak for din støtte til BibelTid!