Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

E100 - hundrede vigtige bibeltekster

Find ekstramateriale og inspiration til hvordan E100 kan give mere bibelkendskab i jeres fællesskab

E100 - hundrede vigtige bibeltekster

E100 fører dig og dit kristne fællesskab gennem Bibelen fra ende til anden gennem nøje udvalgte tekster. 50 tekster fra Det gamle Testamente, og 50 fra Det nye Testamente, som tilsammen giver dig et overblik over Bibelens samlede fortælling fra skabelse til nyskabelse.

Fra en far til hele verden

E100 er udviklet af amerikaneren Whitney Kuniholm, da han ville give sine børn et redskab til at få et overblik over hele Bibelen. Siden er det vokset, så materialet i dag er tilgængelig for forskellige målgrupper og på mange sprog.
I Danmark har vi valgt at bruge E100 som en læseplan for fællesskaber, fordi vi ser et behov for et supplement eller alternativ til de læseplaner, som er beregnet til individuel bibelbrug. Udover selve læseplanen, har vi udgivet et hæfte til bibelstudiegrupper og lign., med spørgsmål til refleksion over teksterne.

Køb hæftet i vores Netbutik.

E100 i familien

Man kan også vælge at følge E100 i sin familie. Vær opmærksom på, at der også er ret voldsomme tekster med i læseplanen, som måske skal forklares. Se evt hvordan de samme tekster bliver gengivet i en børnebibel.