Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

En nøgle til at forstå Bibelen

App'en BibelTid har hjulpet Emilia til at forstå Bibelen bedre

En nøgle til at forstå Bibelen

Emilia havde primært læst i Bibelen i forbindelse med undervisning i folkeskolen, da en veninde fortalte hende om app’en BibelTid. Med BibelTid fik Emilia hjælp til at forstå Bibelen: “BibelTid gør det nemt og overskueligt at læse i Bibelen. Jeg er rigtig glad for inddelingen i tematikker, og er næsten færdig med de planer, som lægger under ’Bibelgennemgang’. Det har været utrolig givende for mig”.

Nyt at læse i Bibelen

“Jeg kendte ikke Bibelen særligt godt, men havde et ønske om at gå på opdagelse i den og lære den bedre at kende. Det er bare meget uoverskueligt, når man er nybegynder – hvor skal man fx begynde? BibelTid har gjort forarbejdet for mig, og det er langt mere overskueligt at sætte sig ned og begynde at læse” fortæller Emilia, som til daglig læser dansk på universitetet.

Kompleks læsning

Som så mange andre, har Emilia oplevet, at Bibelen kan være svær at forstå. “Derfor er jeg glad for inddelingen i tematikker, og for de tolkninger, som følger hvert vers. Nogle gange er Bibelen meget kompleks og det kræver hjælp fra en mere erfaren læser, at finde nøglen til forståelse. Jeg læser nemlig for at forstå og få ny viden – ikke blot for læsningens skyld”.

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2017 kommer det til at koste ca 180.000 kr at drive BibelTid, som skal dækkes af indsamlede midler.bibellæserringen

Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

[payment_pre project=”82″ title=”Vil du hjælpe? Støt BibelTid!”]