Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

”Er den gratis?”

Ja – BibelTid er helt gratis at downloade. Og nogen syntes næsten, at det er for meget af det gode

”Er den gratis?”

…men det vigtigste for os er, at redskaber til at bruge Bibelen, er så let tilgængelige som mulige. Blandt andet derfor valgte vi at gøre BibelTid gratis.

Løn og udvikling

Men det koster naturligvis penge at drive app’en. Først og fremmest til de to redaktører, som finder temaer, skriver til skribenter og redigerer læseplanerne, før de bliver lagt ud. Det koster også noget, at vedligeholde app’en, og hver gang der kommer opdateringer til styresystemerne på telefoner og tablets, skal vi finde ud af, om det får konsekvenser for BibelTid. Og så vil vi naturligvis gerne blive ved med at udvikle BibelTid, så den bliver ved med at være let at bruge.

Du kan hjælpe!

I 2016 kommer BibelTid derfor til at koste Bibellæser-Ringen ca 250.000 kr.
Vi får ca 60.000 kr i sponsorstøtte fra otte efterskoler, en bibelskole og Luthersk Missions Børn og Unge. Resten skal samles ind som gaver.
Derfor er det afgørende, at du overvejer, om du vil støtte BibelTid. Både hvis du er bruger af BibelTid. Men også hvis du ikke er bruger, men syntes at det er vigtigt, at dine venner, din datter ellbibellæserringener dit barnebarn har er en relevant ressource til bibellæsning.

*BONUS-info*
Nu kan du få fradrag for donationer, som gives via MobilePay. Læs hvordan her.

Med taknemmelige hilsner
Lasse – landsleder i Bibellæser-Ringen

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!