Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Fælles bibelstudie på farsi, engelsk og dansk

Oversættelse af "Møder med Jesus" på farsi og engelsk er klar!

””Møder med Jesus” på farsi er en vigtig udgivelse, fordi den hjælper de mange nye farsitalende kristne til ikke blot at tro hvad andre siger Biblen siger, men til selv at gå til teksten og lære at læse den opmærksomt og grundigt” siger sogne- og indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen om den oversættelse af bogen ”Møder med Jesus – forklaringer til Markusevangeliet”, som Bibellæser-Ringen udgiver i begyndelsen af november.

Bogen er også oversat til engelsk, og giver mulighed for, at man kan have bibelstudie på tværs af sprogskel, fordi man kan læse de samme forklaringer og spørgsmål til bibelteksten på henholdsvis dansk, farsi eller engelsk, alt efter hvilken udgave man køber!

Oversættelsen er blevet til på opfordring af medarbejdere i det tværkulturelle missionsarbejde, og Krista Rosenlund Bellows, landsleder for Indre Missions Tværkulturelle arbejde siger: ”Det er så spændende at møde Jesus sammen med andre, der først har hørt om ham for nylig og som er blevet regulært sultne efter at få så meget som muligt at vide om ham. Derfor er det dejligt at ”Møder med Jesus” nu også findes på farsi. Jeg vil varmt anbefale farsiudgaven af ”Møder med Jesus””.

Bogen kan bruges både til personligt og fælles bibelstudie, og udover at lægge op til overvejelse og samtale om de bibeltekster man læser, så er ”Møder med Jesus” også en god indføring i, hvem Jesus er, så man får, ja, et møde med ham!

Kulturskifte

”Møder med Jesus” er skrevet af Morten Hørning Jensen og udkom på dansk i 2013, og den er siden blevet brugt med stort udbytte af både nye og erfarne bibelbrugere. Med hjælp fra en dygtig oversætter og flere eksperter på området, er den nye udgave tilpasset sprogligt og kulturelt, så den passer til den nye målgruppe. Der er desuden lavet nye og flere samtalespørgsmål.

Praktisk info

Prisen er 50 kr pr stk.
Ved køb af 10 stk eller flere: 40 kr pr stk
Ved køb af 25 stk eller flere: 35 kr pr stk
Porto og eksp: 45 kr (gratis hvis du bestiller for min. 500 kr)

Bestil her.