Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Fire forslag til din bibelstudiegruppe

Mangler i nyt materiale til jeres bibelstudiegruppe? Her er fire forskellige forslag.

Fire forslag til din bibelstudiegruppe

Flere kender dette scenarie: Der skal findes nyt materiale til bibelstudiegruppen. I vil gerne prøve noget andet end det I plejer. Men det må ikke være for besværligt. I løber tør for idéer, før I har fundet en løsning. Og I ender med at gøre, som I plejer…

Fire forskellige udgivelser

Hvis scenariet virker bekendt, så tag et kig på disse fire forslag.

Ord bliver til liv” vil skabe glæde over Bibelen og arbejder med, hvordan den kan blive en integreret del af vores liv. Det sker gennem læsning af bibeltekster, åben samtale og konkrete handlinger, som bibelstudiegruppen gør sammen eller hver for sig.

Hæftet forsøger desuden at gøre op med tanken om, at Bibelen er et opslagsværk eller en teologibog, men understreger i stedet, at den er Guds fortælling til og om mennesker. En fortælling som vi inviteres til at blive en del af, gennem tro på Kristus!

 

Bibelens fortælling” er et studiehæfte, som sammen med 11 videoer, fører dig gennem hele Bibelens samlede fortælling fra skabelse til nyskabelse. Med hæftet får du adgang til videoerne, forslag til bønner, henvisninger til relevante bibeltekster, spørgsmål til samtale og inspiration til at få bibelfortællingen ind under huden.

 

E100 – samtaleguide for grupper” er en blanding af en personlig bibellæseplan og et bibelstudiehæfte til grupper. For udover at guide dig gennem 100 essentielle tekster fra Bibelen, er der også spørgsmål til teksterne, som det er oplagt at tale med de andre i din bibelstudiegruppe om.
Man kan således læse selv i hverdagen, og så mødes og tale sammen om de tekster, som man har læst siden sidste samling.

Møder med Jesus” er et studiehæfte for både nye og erfarne bibellæsere til Markusevangeliet. Hæftet lukker op for både Markus’ samtid, hvilket gør det lettere er forstå nogle af de ting, som står mellem linjerne i dette skrift. Hæftet er inddelt i 48 mindre afsnit, og man kan tage så mange man kan nå i løbet af en samling i bibelstudiegruppen – og så fortsætter man næste gang.