Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

"Før du åbner din Bibel"

En kærlig opmuntring til mødet med den åbne Bibel

"Før du åbner din Bibel"

Matt Smethursts bog Før du åbner din Bibel er en en super relevant påmindelse om hvilken gave Bibelen er. Det selvfølgelige bliver udfordret af forundring og taknemlighed over Bibelens forunderlige beretninger.

Bibelen er vigtig. Vi ved det alt for godt. Gud er der. Alligevel kan vi opleve, at den er kedelig. Den er jo gigantisk – et helt bibliotek klemt inde mellem for- og bagside.

Nogle gange bliver vi overvældet af de ting, vi ikke forstår. Inspirationen udebliver. Andre gange måske af det vi godt forstår, men har svært ved at acceptere? Uanset hvordan kampen med Bibelen i hverdagen former sig, så vil det være min påstand, at bogen her har rigtig meget at give til den der drømmer om at åbne Bibelen med udbytte.

Forfatteren giver i bogen ni nøgler til bibellæsningen. De er hver for sig rigtig gode råd med lavpraktiske anvisninger til hverdagsbrug:

  1. Åbn din bibel under bøn
  2. Åbn din bibel med ydmyghed
  3. Åbn din bibel med desperation
  4. Åbn din bibel med videbegær
  5. Åbn din bibel med lydighed
  6. Åbn din bibel med glæde
  7. Åbn din bibel med forventning
  8. Åbn din bibel i fællesskab
  9. Åbn din bibel med Kristus i centrum

Bogen er relevant for enhver som er nysgerrig på Bibelen. Den kan fint bruges som fælles læsning i en mindre gruppe, som ønske inspiration til bibelbrugen i hverdagen.  Den er hurtig læst – men skal du efterfølgende til at bruge nøglerne, så er der lagt spor ud for resten af livet. Du får lyst til at finde Bibelen frem for at møde Gud, lære hans vilje at kende, følge ham og erfarer hans nærvær.

Bogen anbefales varmt og kan købes hos Forlagsgruppen Lohse.


MATT SMETHURST

FØR DU ÅBNER DIN BIBEL – NI NØGLER TIL BIBELLÆSNINGEN

LOGOSMEDIA 2022 – 88 SIDER – 99,95 KR