Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Forældrepar deler deres erfaringer med Hæng ud med Gud i deres familie

Linda og Torben oplever, at det kan være svært at finde det rette tidspunkt for familieandagt - men deres erfaring er, at det er kampen værd

Forældrepar deler deres erfaringer med Hæng ud med Gud i deres familie

Linda og Torben vil gerne hjælpe deres børn i gang med at lære Bibelen at kende, og de har oplevet, at Hæng ud med Gud (HUG) er rigtig godt til det.

Læs hvad Linda og Torbens søn, Lasse, syntes om Hæng ud med Gud.

Hvordan bruger i Hæng ud med Gud hjemme hos jer?

Vi bruger HUG om aftenen, når vi holder aftenandagt med vores søn på 11 år. Vi læser bibelteksten, HUG-teksten, snakker om spørgsmålene og hvad der ellers mere dukker op, og bruger bønnerne som indgang til egen bøn. Vi oplever dog, at aftenen ikke er det mest hensigtsmæssige tidspunkt at bruge HUG på, da vi ofte er trætte, men Lasse er meget optaget af det, og vi får ofte nogle snakke, og kunne godt bruge længere tid på det sammen. Det rette tidspunkt har vi ikke fundet endnu.

Er Hæng ud med Gud en hjælp for jer som forældre, til at sætte tro og Bibelen på dagsordenen hjemme hos jer?

Vi sætter i forvejen tro og bibellæsning på dagsordenen herhjemme, men ift. Lasse, som var klar til at gå mere i dybden med Bibelen, er HUG et rigtig godt materiale. Ligesom vi selv brugte Stifinder (red: Bibellæser-Ringens daværende læseplan for juniorer), da vi var juniorer.

Hvad er jeres bedste råd til dem, som gerne vil i gang med familieandagt?

Find tiden til det! Prioriter det og gør det til en rutine. Det er nemt at sige, men det giver bare så meget til både børnenes og vores tro.

Vil I også prøve “Hæng ud med Gud” i jeres familie?
Læs mere og bestil materialet her.