Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bibelens fortælling

Lyt til Bibelens fortælling i 11 afsnit

Bibelens fortælling

Velkommen til Bibelens fortælling!
En fortælling som går langt tilbage, men som stadig er relevant. Ja, faktisk så er fortællingen ikke slut, for du og jeg er en del af fortællingen. Hvis vi vil.

“Bibelens fortælling” er her samlet i 11 korte videoer, som fortæller om Gud og mennesker, fra 1. Mosebog til Johannes’ Åbenbaring. Fortællingens form er fastholdt i videoerne, så de er ikke polerede og med fejlfrit sprog, men har fortællerens nærvær og autenticitet.

Se det første afsnit af “Bibelens fortælling”:

 

Fortælleren er Bodil Skjøtt. Hun har i flere år arbejdet med bibelfortælling som en måde at formidle Bibelens indhold på, og siger om denne formidlingsform: ”Fortællinger har det med at ”sætte sig” i os på en måde, så det, vi hører, bliver levende og nærværende”.

Studiehæfte
Videoerne får du adgang til, ved at købe studiehæftet “Bibelens fortælling”. Her får du forslag til bønner, henvisninger til relevante bibeltekster, spørgsmål til samtale og inspiration til at få bibelfortællingen ind under huden. Hæftet er primært henvendt til grupper, men kan også bruges til personligt studie.
Se en smagsprøve på studiehæftet her.
Og køb det her.

Klik her, hvis du har købt studiehæftet, og vil se de resterende videoer