Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

"Hæng ud med Gud" - er ikke kun for de mest fromme...

Målet med "Hæng ud med Gud" er at fremme den åndelige samtale i mange danske hjem

"Hæng ud med Gud" - er ikke kun for de mest fromme...

“Hæng ud med Gud – bibelåbner for familier” bliver i første omgang sendt gratis ud til juniorklubber, kristne friskoler og andre fællesskaber. “Sådan plejer vi ikke at gøre med så stor en tryksag. Den er trods alt på 64 sider, og har krævet en del mandetimer at lave” siger Bibellæser-Ringens landsleder, Lasse Holmgaard Iversen.

“Da vi begyndte dette projekt, var det for at give hjælp til mere bibelbrug i familierne, og ud fra hvor mange abonnenter vi havde på U13 – vores tidligere læseplan for juniorer – tilsat lidt optimisme, tænkte vi, at 500 abonnenter ville være et godt mål at stræbe efter” siger Lasse videre.

Samarbejde og større visioner

Hele projektet er et samarbejde mellem fem organisationer: Indre Missions Familiearbejde, Evangelisk Luthersk Missions familiearbejde, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Luthersk Missions Børn og Unge samt Bibellæser-Ringen. “Idéen til at tænke større og bredere opstod, fordi en af organisationerne spurgte, om ikke dette projekt havde potentiale til mere. Det kunne vi jo godt se idéen i, så vi søgte støtte hos en fond, som vendte positivt tilbage. Og derfor kan vi nu sende hæftet gratis ud!” siger en glad landsleder.

Men vi skal længere ud…

Festen slutter dog ikke her. For når de to første hæfter er sendt ud, vil der blive indført en mindre betaling for hæftet, samtidig med at vi vil begynde at markedsføre hæftet bredt, så også folk uden tilknytning til kirke eller juniorklub vil finde ud af, at “Hæng ud med Gud” findes.
“Vi tror på, at der er familier rundt omkring i landet, som måske ikke er så meget til det der med fast kirkegang, men som stadig har interesse for hvad Bibelen er for en bog og de gode værdier, som den repræsenterer. Og de skal da vide, at der her er noget for dem” slutter Lasse af.

Vil du holdes opdateret på “Hæng ud med Gud”, og modtage nyheder og tilbud, så tilmeld dig vores særlige “Hæng ud med Gud”-nyhedsmail.

Tilmeld dig Hæng ud med Gud-nyhedsmailen

 

Vil du være med til at arbejde for, at “Hæng ud med Gud” kommer langt ud?Billedresultat for mobilepay
Så støt projektet med en gave på 591854