Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Handelsbetingelser

Bibellæser-Ringen i Danmark
Korskærvej 25
7000 Fredericia

CVR-nummer: 30132564
Tlf: 8227 1337
Email: info@blr.dk

Priser og levering
Alle priser er opgivet i Danske Kroner (DKK).
Til listepriserne lægges et mindre gebyr for porto og ekspedition på 30 kr, hvis varen vejer mindre end 100g, og 45 kr, hvis det vener mere end 100g.
Køber du for mere end 500 kr tillægges der ikke gebyr. Inden du bekræfter din ordre, vil du kunne se den samlede pris inklusive fragt.
Alle varer, som sendes til udlandet, tillægges fuld fragt.

Bestillinger foretaget på hverdage inden kl 12, pakkes og afsendes normalt samme dag, såfremt varer er på lager. De fleste af vore varer er lagervarer.
Vi kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Abonnement
Ved køb af abonnementsvarer gælder betalingen fra nærmeste kvartal-start (januar, april, juli eller oktober), og et år frem.
Der sendes en kvittering på den købte vare på mail ved online køb.
Porto og ekspedition er inkluderet i prisen for abonnementshæfter.
Abonnementet løber indtil det opsiges ved henvendelse til Bibellæser-Ringen. F.eks. på mail info@blr.dk.

Betaling
Betaling kan foregå  pr. faktura med 14 dages betalingsfrist eller med onlinebetaling med kreditkort. Ved betaling med kreditkort bliver pengene først hævet, når alle bestilte varer er afsendt.
Betaler du med dankort, kan data, du sender i forbindelse med købet fra dit betalingskort, kun læses af PBS, da data sendes krypterede.

Køber du et abonnement er det muligt at foretage den fortløbende betaling via en betalingsaftale eller automatisk træk på betalingskort. Hvis dit betalingskort ikke længere er aktivt, kan du give os dine nye oplysninger via vores sikre Støt-formular. Vi vil også henvende os, hvis vi opdager et inaktivt betalingskort.

Returret
Hvis et produkt i Bibellæser-Ringens netbutik ikke lever op til dine forventninger, kan du bytte produktet til et andet eller returnere det med henblik på at få pengene retur for produktet – blot skal dette ske inden 14 dage, og varen skal være i salgbar stand. Dette gælder kun for salg til private. Returneres varen sker fragt for købers regning.

Garanti/reklamationsret
Som en dansk virksomhed er vi underlagt at følge de love som er gældende i Danmark. Dvs. at du som kunde har minimum to års reklamationsret, hvor der det første ½ år gælder en formodningsregel – generelt omtalt som garanti.

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives på http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse info@blr.dk.

Personoplysninger
Alle personoplysninger, der afgives i forbindelse med bestillinger foretaget i netbutikken hos Bibellæser-Ringen på webadressen www.blr.dk forbliver hos Bibellæser-Ringen, opbevares og håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vil derfor ikke under nogen omstændigheder bliver udlejet, solgt eller på anden måde videregivet.

Dine rettigheder
Du er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugsaftaler.