Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Jesus-soldat og bibellæser

Peter var med i serien "Jesus unge soldater". Det har ført til at, at han læser i BibelTid med en, som gerne vil vide mere om kristendommen

Jesus-soldat og bibellæser

Peter Møller brænder for, at flere skal lære Jesus at kende. Bl.a. derfor sagde han ja til at medvirke i programmet “Jesus unge soldater”, som blev vist på DR. Vi har talt lidt med Peter om Bibelen og evangelisation.

Da du svarede på spørgsmål på dr.dk, efter et af programmerne, nævnte du for en, at hun kunne downloade BibelTid – det har vi selvfølgelig optur over! Hvorfor er BibelTid relevant i den sammenhæng?

Jeg nævnte BibelTid, fordi den for mig at se gør det nemmere, og mere forståeligt at læse i Bibelen. Derfor er det relevant, altså fordi det jeg ofte hører fra mennesker der ikke har læst så meget i deres Bibel er at det er svært for dem at forstå det de læser.

Jeg bruger BibelTid med en af mine venner som gerne vil lære mere om hvem Gud er, og her er den et fantastisk redskab. Især fordi at vi kan skrive kommentarer til hinanden. Det er fedt fordi, hun kan få lov til at vælge hvad vi skal dykke ned i, i stedet for at jeg bare snakker evangelium hele tiden ;).
Udover det, så har jeg faktisk brugt den i min bibelgruppe. Her kunne vi holde hinanden op på vores daglige læsning, og samtidig få af vide hvad de andre gjorde sig af tanker.

Du er meget åben om din tro, og fotæller hvad det betyder for dig. Hiver du sommetider Bibelen frem ifm sådan nogle snakke, eller er det for “tungt”?

Det kommer meget an på hvilke snakke det er, og især hvad det er for nogle mennesker jeg snakker med. Jeg bruger mest Bibelen, når jeg snakker med mennesker der gerne vil lære Gud at kende. Som argumentation er den som oftest ikke så oplagt. For at bruge Bibelen som argument, er det næsten en forudsætning, at man tror på, at det er Guds ord…

Hvordan læser du selv i Bibelen?

Ind i mellem bruger jeg BibelTid, ellers læser jeg det jeg nu engang lige dykker ned i!

 

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2018 kommer det til at koste ca 150.000 kr at drive BibelTid, som skal dækkes af indsamlede midler.

Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

[payment_pre project=”82″ title=”Vil du hjælpe? Støt BibelTid!”]