Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Jubilæumskaffe til 1500 mennesker

Bibellæser-Ringen bød på kaffe og kage til 1500 mennesker i weekenden i anledningen af 50 års jubilæet

Selv om vejret måske mere var til is, så stod folk i kø, for at få gratis kaffe og kage, da Bibellæser-Ringen inviterede til “Jubilæumskaffe” for omkring 1500 mennesker på Indre Missions Årsmødefestival lørdag d.4. juni. Arrangementet var en del fejringen af Bibellæser-Ringens 50 års jubilæum, og var en tak til alle dem, som har været med til at gøre det muligt at drive det arbejde, som Bibellæser-Ringen i alle 50 år har haft som fokus: At give hjælp og inspiration til bibellæsning.

Frivillige hjalp

Kagerne var leveret af 18 frivillige, som havde bagt hjemmefra. Og på dagen var der 16 frivillige, som hjalp med at rette kagerne an og dele ud, da de kage-hungrende kaffegæster dukkede op. Uden denne indsats fra frivillige, havde det ikke kunnet lade sig gøre, at afholde dette arrangement, så der skal lyde en stor tak til dem alle!

Bibelen på 60 minutter

Jubilæet blev også markeret ved, at Indre Mission og Bibellæser-Ringen sammen indbød til en genfortælling af Bibelen på 60 minutter og på trods af høje temperaturer, var der fuldt hus, da Bodil Skjøtt begyndte sin genfortælling. Genfortællingen var en live-udgave af de videoer, som Bibellæser-Ringen udgav i april på Jubilæumsdagen, og som man kan se, hvs man køber studiehæftet “Bibelens fortælling“.

Festen fortsætter

Jubilæet toppede i lørdags, men festen er ikke slut endnu! Til august udkommer de to sidste numre i #SpokenBible-projektet, hvor bibeltekster læses op med musik til. Og i slutningen af oktober er der afrejse til Etiopien, for de 15 der melder sig til en studierejse, der vil udfordre og inspirere troslivet. Der er stadig plads til flere deltagere, så læs mere her, og husk at tilmelde dig senest d.22. juni!

Støt bibellæsning i Danmark

Formålet med jubilæumsfejringen har været sætte fokus på det vi er sat i verden for: At give hjælp og inspiration til bibellæsning. Vi har forsøgt at gøre det på nye måder, fordi vi tror der er brug for en bredde i måden vi tilegner os Bibelens ord på.
Hvis du også syntes, at dette arbejde er vigtigt, vil vi bede dig støtte os med en fødselsdagsgave, som vil blive brugt til at udvikle nye ressourcer til bibellæsning i Danmark!

[payment_pre project=”166″]