Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

BibelTid

BibelTid

BibelTid er en social bibellæser-app, hvor du kan vælge mellem et væld af læseplaner, som enten er gennemgange af afsnit i Bibelen, eller udforsker temaer om tro, liv og alt deromkring. Og der kommer hele tiden nye læseplaner til.

Med BibelTid kan du gøre bibellæsning til en social oplevelse, og følge en læseplan sammen med en ven eller din bibelstudiegruppe. Du kan nemlig dele spørgsmål og tanker om bibelteksten og tro i det hele taget i app’en, og på den måde få skabt et rum for refleksion i en travl hverdag.

Download fra Appstore eller Google Play.


Ofte stillede spørgsmål

Er BibelTid virkelig helt gratis at bruge?
Ja det er den! Vi vil gerne give så mange som muligt mulighed for at tage Bibelen med sig på farten, og derfor er BibelTid gratis at downloade og bruge. Når du bruger app'en vil du dog en gang imelllem blive spurgt, om du vil støtte arbejdet med at lave app'en, men det er helt frivilligt, om du vil give en gave.
Kan BibelTid bruges til grupper?

Det siger brugerne

Da BibelTid kom, tænkte jeg: "Det må da prøves", og jeg havde kun brugt den en eller to gange, da jeg glad sagde til min mand: "Nu har jeg fundet min måde at læse i Bibelen på"! Det geniale er, at telefonen har jeg altid med mig. Dvs jeg kan sidde i sofaen om aftenen og tænke ”jamen jeg kan jo lige læse et stykke i Bibelen". Eller når jeg er kommet i seng og alligevel surfer lidt på min telefon, hvorfor så ikke åbne BibelTid!

Heidi Holm Sørensen

BibelTid er et super godt redskab til at holde fast i sin bibellæsning og levendegøre de "gamle" historier. Jeg har hørt fra Bibelen siden jeg var barn, og nogle af fortællingerne kan virke kedelige, efterhånden som man har hørt dem utallige gange. Så for mit vedkommende, gør BibelTid at jeg virkelig får læst i Bibelen til daglig og får mere interesse og gejst for det. Det er en super god ting

Christian Østergaard