Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

E100

E100

E100 er en læseplan med 100 essentielle tekster fra hele Bibelen. 50 fra Det gamle Testamente og 50 fra Det nye Testamente.

Men ikke nok med det.
E100 er også et redskab til at du kan læse i Bibelen sammen med andre, ved at I følger den samme læseplan, og så kan tale sammen om bibelteksterne og deres betydning for jeres liv.

Brug E100 i din familie, i din bibelstudiegruppe, i jeres kirke eller med en god ven.
Læs mere om det her.

Uanset hvem du læser sammen med, så se frem til at opdage nye sammenhænge i din Bibel!


E100 studiehæfte

E100 studiehæfte

55

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan arrangerer jeg en fælles læsning i min bibelstudiegruppe eller menighed?
Det kan gøres på mange måder, og det vigtigste er, at I finder en måde som passer til jer og jeres ressourcer. Læs vore anbefalinger til, hvordan I kan gribe det an under blr.dk/e100.
Kommer jeg gennem hele Bibelen med E100?

Det siger brugerne

"Vi har brug for Bibelens levende ord som næring og kraftkilde for troens dagligliv; men mange af os kæmper med at få læst! Med E100 får menighederne et unikt hjælpemiddel til at støtte den enkelte såvel som fællesskabets hverdagsliv med Gud. Centrale og gode bibeltekster giver overblik, sammenhæng og nye indsigter i Bibelen, og visheden om, at man læser sammen med andre i sin lokale menighed giver større energi og lyst til at få læst. E100 har min varmeste anbefaling."

Peter Kofoed Herbst, frimenighedspræst

"Først og fremmest har E100 været med til at holde gang i min personlige bibellæsning, fordi jeg havde nogen at følges med. Jeg har i E100-forløbet oplevet at være grebet af spændingen i den bibelske fortælling, og jeg har lagt mærke til sammenhænge, jeg ikke har set før, selvom jeg har læst i Bibelen i mange år. Samlingerne i kirken med undervisning og mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer har været stjerne stunder, som jeg sagtens kan bruge flere af."

Eva Jødal, medlem af Kronjyllands Frimenighed