Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Møder med Jesus

Møder med Jesus

Møder med Jesus – forklaringer til Markusevangeliet er et studiehæfte for både nye og erfarne bibellæsere.
Hæftet er anvendeligt til både individuelt brug og i grupper, og findes på både dansk, engelsk og farsi.

Morten Hørning Jensen, der er lektor i Ny Testamente på Menighedsfakultetet og redaktør for tidsskriftet TEL, har skrevet hæftet. Hans glæde over Markusevangeliet, og hans passion for bibelsk arkæologi, kommer læseren til gode, idet at han bruger arkæologien til at åbne teksten og konteksten for læseren.

Mængderabat ved køb af 10 stk eller flere: 40 kr pr stk.
Ved køb af 25 stk eller flere: 35 kr pr stk

Udgivet i samarbejde med Selskab for Bibelsk Arkæologi.

EKSTRAMATERIALE:

  • Videoer til flere af bogens afsnit, hvor kontekst og budskab uddybes endnu mere.
  • Lav en “Markus-pakke” i jeres menighed, med undervisning i Markusevangeliet, studiematerialet “Møder med Jesus” og recitation ved Bibelen Live.

Ofte stillede spørgsmål

Kan hæftet bruges i grupper?
Ja det kan det let. Der er et spørgsmål til hvert afsnit, som sætter gang i snak om teksten. Hæftet er blevet brugt i flere bibelkredse og som opfølgning på et Alpha- eller kristendomskursus.
Kan jeg bare give hæftet til en ny bibellæser?
Kan hæftet bruges i en tværkulturel bibelstudiegruppe?

Det siger brugerne

"Jeg har fulgtes med Morten Hørning Jensen gennem Markusevangeliet de sidste par måneder. Og den oplevelse er jeg meget begejstret for. Det er sjældent at læse en bibeludlægning, der samtidig er så kort og enkel og alligevel lyser af det overskud, som ud af, at fagteologen Morten Hørning har læst Markus meget grundigt … Gang på gang fik jeg øje på en lille detalje eller en sammenhæng, jeg ikke havde tænkt over … Eller jeg tog en opmuntring eller udfordring med ud i mit liv … Den (bogen) er holdt i et sprog, så nye bibellæsere kan springe til, og rutinerede ikke føler sig talt ned til".

Jens Ole Christensen, sognepræst

Det hele er stærkt inspirerende. Den gamle anmelder synes ikke engang, at han er særlig flink, når han anbefaler den lille bog så ubetinget. For sådan må det jo være.

Kristian Kristiansen i Udfordringen