Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

KFS' nye generalsekretær: Taknemlig for at Gud taler til mig i Bibelen

Ifølge KFS' nye generalsekretær, Christian Rasmussen, giver glæde over Jesus glæde over Bibelen

KFS' nye generalsekretær: Taknemlig for at Gud taler til mig i Bibelen

Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) fik i sommer ny generalsekretær. Det var igen en høj og ranglet fyr med mørkt hår, men denne gang med navnet Christian Rasmussen.

Vi byder Christian velkommen i fællesskabet af organisationer, som ønsker at formidle Bibelens budskab til danskere, og efter at han har svaret på vores spørgsmål, er vi sikre på, at det bliver et godt samarbejde!

Hvorfor er bibellæsning vigtigt? Og hvordan kommer det til udtryk i dit liv?
Ligesom jeg er taknemlig for, at min kone taler til mig (jeg kunne jo ikke have en livfuld relation til hende uden), sådan er jeg taknemlig for, at Gud taler til mig i Bibelen.
Derfor læser jeg et stykke i Bibelen hver dag, som jeg tænker lidt over, og så takker jeg Gud for det, som bringer tak frem i mig, og beder over det, der udfordrer mig.

Hvordan kan vi give glæden ved Bibelen og dens budskab videre til unge – fx KFS’ere – i dag?
For mig er det Jesus, der gør Bibelen så god. Som tiden går, ser jeg mere og mere af, at Bibelen egentlig handler om Jesus, og det som han har gjort for os. Så jeg tror simpelthen bare, vi skal kaste om os med spoilers fra Bibelen om Jesus. Det er jo Bibelens Jesus, der er så skøn, og så kommer der sådan en vekselvirkning, at jo mere glad jeg bliver for Jesus, jo mere glad bliver jeg for Bibelen, jo mere glad bliver jeg for Jesus, jo mere…

Er der et vers eller en passage i Bibelen, som har særlig betydning for dig i tiden?
Jeg tænker tit på Kol 1:16, som siger, at jeg er skabt ved og til Jesus. Det er både fantastisk skønt hver dag og fantastisk udfordrende hver dag, at jeg er villet af ham til at være hans og leve for ham.