Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

"Lad os snakke noget mere om Bibelen!"

Kåre Brosbøl, Bibellæser-Ringens formand, ville ønske at vi snakkede noget mere med hinanden om det, vi læser i Bibelen

"Lad os snakke noget mere om Bibelen!"

I anledningen af Bibellæser-Ringens 50 års jubilæum, har vi spurgt Kåre Brosbøl, som er formand for Bibellæser-Ringens bestyrelsen, hvad Bibelen betyder for ham:

“Bibelen er en fantastisk bog! Den er grundlag for rigtig mange ting i min hverdag, for mine holdninger og hvordan jeg lever mit liv. Det kan godt lyde sådan lidt “perfekt”, men det bedste i Bibelen er, at det ikke handler om mig, men om det Jesus gjorde for mig på korset.
Derfor er Bibelen en fantastisk bog, som både viser, hvordan jeg bedst kan leve mit liv sammen med andre og med Gud”.

BLR fylder 50 år. Er der stadig brug for sådan en organisation?
“Både og. Der vil altid vil være brug for en organisation, med det formål, at hjælpe flere til at læse i Bibelen, og forstå hvad der står i den. Men der er også sket meget i vores samfund de sidste 50 år, og det er vigtigt, at vi som organisation er klar til forandring. Derfor har vi ændret i vores struktur over de sidste år, og vi arbejder meget med, hvordan de digitale medier kan bruges i bibellæsningen – fx i vore menigheder og kirker”.

Har du et “jubilæums-ønske” for BLR?
“Ja, jeg ønsker at vi vil turde snakke mere om det, som vi har læst i Bibelen, og hvordan det har påvirket os! Også med vores kollegaer og studievenner, som ikke læser i Bibelen. Det, som vi får i Bibelen er en gave – ligesom livet og frelsen fra Gud. Hvis vi har fået en stor gave til vores fødselsdag, så fortæller vi om det. Men hvis vi har opdaget noget godt i Bibelen… Arghhh…
Hvis vi som organisation kan hjælpe til, at vi bliver bedre til at fortælle om den største gave, som Gud har givet os – så er vi nået langt!”

Vil du støtte med en jubilæumsgave til Bibellæser-Ringen?

[payment_pre project=”166″]