Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Læs Bibelen 2020 med nye bibellæsere

Udgivelsen af Bibelen 2020, er en anledning til at danne åbne bibelstudiegrupper

Bibelen 2020 er en nudansk oversættelse af hele Bibelen, som Bibelselskabet lancerede i marts i år.

Vi vil gerne bruge den anledning til at opmuntre erfarne bibelbrugere til at læse Bibelen sammen med nye bibellæsere. Det kan være din kollega, en af de andre forældre fra dit barns skoleklasse, naboen. Eller det kan være nogen, som bliver opmærksomme på denne mulighed, fordi du hænger en flyer op på jeres lokale bibliotek.

Mange danskere vil egentlig gerne vide mere om kristendommen, men får ikke lige gjort noget ved det og ved måske heller ikke, hvor de skal begynde. Derfor er udgivelsen af Bibelen 2020 en fantastisk mulighed til, at vi, som kender Bibelen, giver en anledning til, at at flere lærer den at kende “indefra”.

Hvad kræver det?

Men hvad skal man stille op, hvis man ikke kan svare på de spørgsmål, som folk vil stille? Hvilke bibeltekster skal man læse? Hvor mange skal man være?

Spørgsmål som disse er helt oplagte. Derfor har vi forsøgt at besvare dem i en guide til dig, som syntes at det kunne være interessant at danne en åben bibelstudiegruppe.
Find guiden her.

Grib chancen

Det er ikke særlig ofte, at der udkommer en ny bibel på dansk. Derfor forventes det også, at der vil komme en del opmærksomhed omkring Bibelen 2020. Så det er nu vi skal gribe chancen for at flere får mulighed for selv at gøre sig erfaringer med Guds tale til dem – på nudansk!

Vi vil løbende opdatere med inputs og ressourcer på vores Bibelen 2020-side.

Læs mere om Bibelen 2020 hos Bibelselskabet.