Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Landmand og bibellæser

Joachim Christensen er glad for, at BibelTid gør det let at læse i Bibelen

Landmand og bibellæser

Joachim Christensen bruger BibelTid, fordi den altid er lige ved hånden. Og det er jo meget smart, når man arbejder som landmand, og derfor nogle gange har lange arbejdsdage.

Mobilen er lige ved hånden

“Før BibelTid, brugte jeg en læseplan fra Bibellæser-Ringen og en anden bibel-app, til at læse i min Bibel med. Men BibelTid er en god erstatning til de trykte hæfter, fordi at det er nemmere lige at læse en plan når man har tid og lyst. Mobilen har man jo på sig hele tiden, men Bibelen har man ikke altid lige ved hånden” siger den 17-årige landmand.

Godt at være fælles om at læse

Joachim har endnu ikke benyttet sig af muligheden, for at læse sammen med en anden, som BibelTid lægger op til. “Men det kunne da være en ide at prøve det, for jeg kunne forestille mig, at man nemmere husker på at få læst et stykke, når man gør det sammen med en anden, som så kan holde en op på at få læst”.

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2016 kommer det til at koste ca 250.000 kr at drive BibelTid. Størstedelen af det sbibellæserringenkal dækkes af indsamlede midler.
Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!