Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Landsleder: "BibelTid er en succes"

Med mere end 3100 downloads på ca fem måneder er vi ikke bange for kalde BibelTid for en succes - men vi er slet ikke færdige!

Landsleder: "BibelTid er en succes"

Da BibelTid blev lanceret i slutningen af august 2015, var forventningerne høje, men vi var også spændte. Ville BibelTid blive den ressource til bibellæsning, som vi ønskede at den skulle være? Ville det tekniske fungere? Kan vi nå vores mål med 2500 downloads inden nytår?

Der var desværre nogle “børnesygdomme”, som det har taget noget tid at få kureret, men derud over har vi faktisk opnået det vi gerne ville.

“Min måde at læse i Bibelen på”
Vi har hørt fra flere, der ligesom Heidi har sagt, at med BibelTid, har de fundet deres måde at læse i Bibelen på. Mange er særligt glade for den fleksibilitet, der følger med en app, og at man selv kan vælge hvilke temaer, man vil læse. Og det var netop flere muligheder for selv at bestemme noget mere i sin bibellæsning, som var et af målene med BibelTid.

Flere bibellæsere
Et andet mål var, at flere måtte få læst i Bibelen. Det kan vi ikke helt tjekke om der er, men alene det, at der har været over 3100 downloads, mod de 436 abonnenter vi havde på teen-læseplanen Highlight, viser dog en klar tendens til, at BibelTid har betydet flere bibellæsere. Og derfor er Bibellæser-Ringens landsleder, Lasse Holmgaard Iversen, ikke bange for at kalde BibelTid for en succes.

Fremtidsplaner
“Men vi er ikke færdige med at udvikle BibleTid” fortæller Lasse. “Der er nogle tekniske ting, som vi gerne vil forbedre og tilføje med tiden, og så er vi slet ikke færdige med at eksperimentere med hvordan man kan bruge BibelTid. Fx som en fælles platform for andagter på en efterskole; som en ramme for en fælles bibellæsning i en menighed; som et input i konfirmandundervisningen osv.
Vi vil også gerne have nogle oplæg til grupper lagt ind i app’en, så der er masser af muligheder. Og vi vil meget gerne høre fra brugerne, hvis de har gode idéer til forbedringer og uudnyttet potentiale”.

Nødvendig indsamling
For at kunne indfri drømme og ønsker, er det dog nødvendigt med “cool cash”, og da BibelTid er gratis at bruge, kommer de penge ikke ind via salg.
“Vi er helt afhængige af, at der er nogen, som kan se perspektiverne i BibelTid, og som derfor støtter os med penge. Hvis fx hver bruger giver 100 kr, så har vi dækket både lønomkostninger til redaktører, samt udgifter til vedligehold og udvikling” fortæller Lasse, som er optimistisk.
“Vi ved jo godt alle sammen, at det ikke er gratis at lave og drive et arbejde som BibelTid, så det er jo egentlig logisk, at man støtter BibelTid med en gave”.

Og det kan du gøre med det samme:

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!