Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Landsleder skal være sognepræst

Bibellæser-Ringens landsleder, Lasse Holmgaard Iversen, stopper for at blive sognepræst i Christianskirken i Aarhus

Landsleder skal være sognepræst

“Jeg har altid vidst, at jeg på et tidspunkt gerne ville ud og være præst i en menighed, og da denne stilling dukkede op, sendte jeg en ansøgning” siger Lasse, som har været ansat som landsleder siden 2012.

”Jeg er heldigvis ikke kørt træt i arbejdet i Bibellæser-Ringen, og der er flere ting, som jeg gerne ville følge til dørs. Fx det undervisningsforløb i personlig bibelbrug, som vi netop er klar til at lancere, og udvikling af ressourcer til bibelbrug på helt nye medier. Men nu sætter jeg punktum, og glæder mig over, at det er en superkompetent og -engageret bestyrelse, som vil finde en ny person til det spændende og meningsfulde arbejde det er, at fremme bibelbrug i Danmark!” lyder det fra den afgående landsleder.

Formanden siger tak

Formand for bestyrelsen, Kåre Brosbøl siger: ”Det er med stor beklagelse, at vi har modtaget Lasses opsigelse. Lasse har med sit engagement og arbejde gjort en stor forskel for Bibellæser-Ringen, med fokus på at bibelbrug er en gave fra Gud til danskerne.

Det vil fortsat være fokus for arbejdet i Bibellæser-Ringen, og bestyrelsen skal nu finde en ny landsleder, som vil arbejde med på, at flere må blive glade for bibelbrug i deres hverdag. Vi er i gang med en spændende udvikling nogle konkrete tiltag, som skal gøre bibelbrug mere attraktivt for flere – en udvikling, som Lasse har været medspiller i. Disse initiativer skal nu videreføres af hans afløser, og vi ser frem til at lancere disse nye tiltag sammen med en ny landsleder, som helt sikkert kommer til at sætte sit præg på arbejdet”.

Lasse fratræder stillingen d.28. februar. Indtil en ny landsleder er ansat, konstitueres redaktør Cecilie Nord Hansen som landsleder.