Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Med BibelTid begyndte Nikolaj selv at læse i Bibelen

Nikolaj hørte en masse andagter på efterskolen, men det var først, da han fik fingrene i BibelTid, at han selv begyndte at læse

Med BibelTid begyndte Nikolaj selv at læse i Bibelen

På Langkær Gymnasium i Tilst går 19-årige Nikolaj Nørgaard i 2.g.

På efterskolen, blev der læst op fra Bibelen hver dag, så Nikolaj syntes ikke, at han havde brug for at læse selv. “Men da jeg kom hjem fra efterskolen, kunne jeg mærke, at det var svært at komme i gang med bibellæsningen. Jeg læste derfor ikke i Biblen, inden jeg begyndte at bruge BibelTid”.

Overkommelig og let tilgængelig

“Andagterne i BibelTid er meget overkommelige, og det behøver ikke at tage mere end 5 minutter. Man kan jo selvfølgelig godt læse i længere tid, hvis man vil. Jeg har for eksempel læst sammen med andre, hvis vi overnattede hos hinanden. Det er meget nemt, og andagterne lægger oftest op til en snak”.

Med overalt

Nikolaj slutter med at sige, at det bedste ved BibelTid er, at det er en app. “Så har man sine andagter med overalt, uden man skal til at slæbe rundt på andagts bøger”.

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2016 kommer det til at koste ca 250.000 kr at drive BibelTid. Størstedelen af det sbibellæserringenkal dækkes af indsamlede midler.
Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

[payment_pre project=”82″ title=”Vil du hjælpe? Støt BibelTid!”]