Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

”Nu har jeg fundet min måde at læse i Bibelen på”

Heidi vil gerne læse i Bibelen, men havde svært ved at finde en måde, så det blev regelmæssigt. Det har BibelTid lavet om på

”Nu har jeg fundet min måde at læse i Bibelen på”

”Bibellæsning er vigtig for mig – jeg har brug for jævnligt at dykke ned i Guds ord. Samtidig kan det også være en udfordring for mig at gøre det regelmæssigt. I mange år fulgte jeg en læseplan med forklaringer til, men kørte træt i det. Så prøvede jeg en plan, hvor der kun var bibeltekst, men det blev ofte til bare at læse teksten uden at fordybe mig. Derfor har der været længere perioder, hvor jeg ikke har læst i Bibelen udover, når jeg var til bibelkreds” fortæller Heidi Holm Sørensen ærligt. Hun er mor, kone og lærer, og er en del af Indre Mission i Haderslev.

Bibelhjælp fra BibelTid
Da BibelTid kom, tænkte jeg: “Det må da prøves”, og jeg havde kun brugt den en eller to gange, da jeg glad sagde til min mand:”Nu har jeg fundet min måde at læse i Bibelen på”!
Det geniale er, at telefonen har jeg altid med mig. Dvs jeg kan sidde i sofaen om aftenen og tænke ”jamen jeg kan jo lige læse et stykke i Bibelen”. Eller når jeg er kommet i seng og alligevel surfer lidt på min telefon, hvorfor så ikke åbne BibelTid!
Jeg syntes, at BibelTid er super godt opbygget med forskellige emner, man kan vælge at fordybe sig i og stykkerne har en passende længe. Har jeg nogle dage mere tid og overskud, tager jeg bare to-tre stykker ad gangen”.

Vil du hjælpe flere til bibelhjælp gennem BibelTid?

Bliv bibelhjælper - støt BibelTid