Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Ny formand for Bibellæser-Ringen

Erik T. Lauridsen er d. 7. marts valgt som ny formand for Bibellæser-Ringen.

Ny formand for Bibellæser-Ringen

Erik er 56 år og bor i Lindved i Vejle sammen med sin ægtefælle Henriette som er sygeplejerske. Sammen har de 3 voksne døtre. De er begge aktive i Lindved Missionshus, hvor de er engagerede i børne-, ungdoms-, familie- og voksenarbejdet.

Erik har været i Bibellæser-Ringens bestyrelse i 4 år, og er til daglig leder af en handelsvirksomhed. Han afløser Kåre Meier Brosbøl, som efter 8 år som formand ikke kan genvælges jvf. vedtægterne. Ved samme møde blev Nicklas Lautrup-Meiner genvalgt som næstformand.

”Jeg tror at mange gerne vil læse og høre mere i Bibelen, end det lykkes at gøre midt i en travl hverdag. Derfor vil jeg gerne overtage stafetten fra Kåre Brosbøl, som netop har brændt for dette i bestyrelsen og som formand” siger Erik.

”Uanset om du er ung, eller du står midt i en travl familiehverdag, eller du er en aktiv senior, så oplever vi at mange efterspørger enkle og nye redskaber til at ”åbne Bibelen” på en regelmæssig måde – uanset om du er hjemme, hvis du pendler til skole eller på arbejde, eller hvis du gerne vil dele Bibelen med andre i din gruppe eller netværk”.

”Sammen med vores engagerede bestyrelse, dygtige medarbejdere, nye landsleder og aktive frivillige, så ønsker vi i Bibellæser-Ringen at skabe begejstring og glæde over at bruge Bibelen, som styrker en levende tro på Jesus Kristus, så flere mennesker må opleve værdien og relevansen af Guds ord ved engageret brug af Bibelen gennem hele livet”.