Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forrige indlæg:

Ny mand på holdet i Bibellæser-Ringen

15. april begynder Henrik Lundahl Revshøi som kommunikationsmedarbejder i Bibellæser-Ringen.

Ny mand på holdet i Bibellæser-Ringen

“Vi glæder os rigtig meget.” Sådan siger Bibellæser-Ringens (BLR) landsleder Hakon Christensen, i forlængelse af nyheden om at BLR har ansat Henrik Lundahl Revshøi som kommunikationsmedarbejder.

Digital erfaring

Henrik er 40 år, mediegrafiker og digital content creator. Han kommer til BLR med mange års erfaring indenfor video, grafik, foto og bevægelsesgrafik samt tæft for det basale teksthåndværk.

“På den måde passer hans profil perfekt ind BLRs overordnede strategi om at styrke vores markedsføring og fremtræden på relevante digitale platforme”, siger Hakon Christensen, og fortsætter: “Vi ønsker et stærkt fokus på, at endnu flere i målgruppen 30-45 år skal opleve glæden ved at bruge Bibelen i hverdagen, og meget gerne bruge BLRs resurser hertil.”

Redaktionssekretær på Bibelnøglen

Henrik er ansat i en deltidsstilling svarende til 25 timer i ugen, og afløser Cecilie Thams Nord Hansen, som fratræder for at gå på pension 31. maj.

En væsentlig opgave bliver derfor også at være redaktionssekretær på BLRs hovedprodukt Bibelnøglen. Som redaktionssekretær får Henrik ansvar for hele den praktiske del af produktionsprocessen, mens landsleder Hakon Christensen fortsætter som ansvarshavende redaktør, men rykker tættere på den indholdsmæssige redigering.

“Vildt motiverende”

Henrik bor i Randers sammen med sin hustru og datter på 6 år. Om sin nye opgave siger han: “Jeg ser frem til at tage del i Bibellæser-Ringens vigtige arbejde. Visionen om at skabe begejstring for Bibelen er vildt motiverende for mig. Jeg tror samtidig, at arbejdet vil få betydning for min personlige vandring med Jesus. Det ser jeg frem til!”