Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Podcastvært med visioner

Bibellæser-Ringen ansætter Nicolai Kaltoft som podcastvært fra 1. dec. 2022

Podcastvært med visioner

Nicolai Kaltoft bliver vært på Bibellæser-Ringens ‘bibellæser-podcast’, som forventes at gå i luften fra begyndelsen af det nye år! Nicolai er 25 år, gift med Caroline, bor på Amager/København og læser teologi på Dansk Bibel-Institut på 5. semester.

’BibelPodNøglen’

Podcasten har endnu ikke fået noget navn endnu, men det har i lang tid været et ønske for Bibellæser-Ringens bestyrelse, at skabe en nøgle der kan åbne bibelen via podcastmediet. Kort fortalt er målgruppen i udgangspunktet 30-45 årige. Formen skal være dialog baseret med en vært, som får besøg af en bibeludlægger. Tilgangen skal være tekstnær, undervisende og applicerende. Hvert afsnit bliver på ca. 15 min., og der skal på sigt produceres to afsnit om ugen.

Vigtigt redskab

“Jeg har gennem en længere periode haft et stort ønske om at arbejde med og udvikle podcasts” fortæller Nicolai, som mener, at podcast er et vigtigt medie og redskab til at nå og fastholde mennesker i Guds ord. “I min hverdag er jeg en aktiv bruger af podcast-mediet. Dette vil jeg, kombineret med mit teologistudie, aktivt kunne bruge i produktionen af podcasts med teologisk indhold.”

Bibelglæde og -begejstring

Bibellæser-Ringen brænder for at mennesker må opleve glæde og begejstring ved daglig brug af Bibelen. “Vi har store forventninger til at podcastmediet kan bidrage aktivt til at dette”, siger Bibellæser-Ringens landsleder Hakon Christensen og fortsætter: “Vi glæder os meget over at kunne ansætte Nicolai i denne deltidsstilling som vært og ideudvikler. Han bidrager med interesse og indblik i den digitale verden, teologisk flair, og de kommunikative egenskaber der kan skabe en spændende og tryg dynamik mellem vært og gæst.