Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Redaktør i underbukser

Få fem forrygende facts om Jens - BibelTid's redaktør

Har du nogensinde redigeret en læseplan i underbukser?

Jeg har altid underbukser på, når jeg redigerer en læseplan. Utallige gange har jeg dog prøvet, at det er det eneste jeg har på.. Til den bekymrede læser, skal det siges, at jeg sidder hjemmefra og arbejder.

Hvor mange liter kaffe har du drukket, mens du har redigeret læseplaner?

Jeg er en flittig kaffedrikker. Jeg indtager ofte 3-4 kopper, når jeg sidder med læseplanerne, så det er blevet til rigtig mange liter gennem tiden. To kaffemaskiner er blevet slidt op pga mit overforbrug i den tid, jeg har være redaktør.

Hvad er dit yndlingssted i Bibelen?

Es 54,10: ”For bjergene kan rokkes og højene vakle, men min trofasthed mod dig rokkes ikke, og min fredspagt vakler ikke, siger Herren, der viser dig barmhjertighed.”

Hvad er den fedeste respons du har fået fra læserne?

Jeg snakkede med pige, som i lang tid havde oplevet tekniske problemer med BibelTid. Da hun brugte app’en hyppigt, var hun derfor ret frustreret. Men så lagde hun en hånd på mobilen og bad om, at BibelTid ville virke, og pludselig var de tekniske problemer en saga blot! Så selvom Jesus var tømrer, han har altså også rimelig godt styr på teknikken! Det var opmuntrende at høre.

Hvad er det dummeste du har gjort som redaktør for BibelTid?

Vi var i gang med at køre en indsamlingskampagne til BibelTid, som medførte, at vi redaktører skulle gøre noget bestemt alt efter, hvor meget der blev samlet ind. Da vi rundede de 5000 kr. skulle jeg spise en af verdens stærkeste chilier. Da dagen kom, hvor vi skulle spise dette mareridt, havde jeg ligget med influenza i et par dage, men jeg følte mig dog klar til udfordringen. Det var jeg ikke! Lige efter kameraet blev slukket stod jeg ude ved håndvasken og fik det hele op igen… over fire omgange. Så moralen er vel, at man skal blive under dynen, når man er syg og ikke indtage frugter, der smager af vulkan.

BibelTid er gratis at bruge, fordi vi ønsker at nå så langt ud med hjælp til bibelbrug som overhovedet muligt. I 2017 kommer det til at koste ca 180.000 kr at drive BibelTid, som skal dækkes af indsamlede midler.

Derfor er dit bidrag vigtigt! Det gør det nemlig muligt at give relevant hjælp til bibelbrug.

TAK fordi du støtter BibelTid!

Vil du hjælpe? Støt BibelTid!