Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Redaktører til bibellæser-app ansat

Jonathan Koefoed-Hansen og Jens Mølgaard kommer til at spille en stor rolle i udformningen af ”BibelTid”

Til august lanceres Bibellæser-Ringens bibellæser-app BibelTid. De to 3K-studerende Jens og Jonathan bliver redaktører for app’en, med ansvar for materiale til hver deres målgruppe. Jens vil have fokus på teenagere, mens Jonathan skal redigere materiale til unge og voksne.

Hvad glæder I jer mest til at skulle arbejde med?
Jonathan: Jeg glæder mig til at nørkle med bibelkommentarerne, så de kommer til at stå flot og letlæseligt i appen, og jeg glæder mig til at målrette kommentarerne, så de bliver tiltalende og fængende for unge.
Jens: Jeg glæder mig meget til at arbejde med bibelske tekster og hjælpe andre til at se, hvor stor en værdi bibelen stadig har i dag.

Støt nu

 

Hvorfor tror I, at BibelTid kan bidrage med noget nyt til bibellæsning i Danmark?
Jonathan: Vi lever i en hverdag, hvor vi alle sammen stresser rundt med hovederne i mobilerne. Sociale medier, on-demand tv og en travl hverdag konkurrerer med den daglige bibellæsning. Jeg tror, at BibelTid kan blive et break fra den stressede hverdag, hvor man får sat sig ned og brugt fem minutter på at få læst et stykke i Bibelen.
Jens: Jeg tror, at BibelTid kan blive en forrygende platform til fornyet bibellæsning og fordybelse, da den opererer med bibelske temaer og tekster gennem et nyt medie, som også bidrager med en social dimension.

Læs mere om BibelTid

Og til sidst: Hvad er jeres yndlingssted i Bibelen?
Jonathan: Rom. 8, 38-39: ”For jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engleeller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre.”
Jens: Es 54, 10: ”For bjergene kan rokkes og højene vakle,
men min trofasthed mod dig rokkes ikke,
og min fredspagt vakler ikke,
siger Herren, der viser dig barmhjertighed.”

Jonathan Koefoed-HansenJens Mølgaard Madsen

 

 

 

 

 

Jonathan Kofoed-Hansen og Jens Mølgaad