Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Redskaber til bibelbrug i 2018

Er det i 2018, at du skal prøve et nyt redskab til daglig bibelbrug? Vi giver tre bud på, hvad det kunne være

Redskaber til bibelbrug i 2018

Hvis det er i 2018, at du skal i gang med daglig Bibelbrug – eller du vil prøve noget nyt – så overvej et af disse tre redskaber som hjælp til at fastholde dig i denne gode beslutning:

Bibelnøglen

Bibelnøglen er en læseplan for voksne, hvor der til hver dag er en læsning fra Bibelen og en forklaring til den tekst du har læst.
En meget enkel metode, som gør det overskueligt at læse dagligt. Og i løbet af otte år bringer Bibelnøglen dig gennem hele Bibelen.

Du kan få den både som

Bibelen på et år

Hvis det er i år, at du vil læse hele Bibelen, så følg denne gratis læseplan. Hver dag læser du fire forskellige steder i Bibelen, så der er variation i din læsning.

Læseplanen er gratis og kan downloades her.
Du kan også følge den i app’en BibelTid. Download BibelTid fra din appstore og søg, eller gå direkte til læseplanen her.

E100 – 100 vigtige bibeltekster

Du kan også vælge at læse 100 bibeltekster, som tilsammen giver dig et overblik over Bibelens samlede fortælling. 50 af teksterne er fra Det gamle Testamente, og de andre 50 er fra Det nye testamente.

Læseplanen findes i app’en BibelTid, som du kan downloade fra din appstore og søge efter “E100” i læseplanerne der. Eller du kan gå direkte til læseplanen her.

Du kan også købe studiehæftet til læseplanen, så du sammen med læseplanen får spørgsmål til overvejelse og samtale med andre.

Vi håber, at dette kan blive til inspiration for dig og din bibelbrug i 2018!