Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Adventsretræte 2022

Adventsretræten d. 25.-27. november på Ådalen ved Randers er en kærkommen mulighed for at trække stikket på en travl hverdag

Adventsretræte 2022

Igen i år tilbyder Bibellæser-Ringen i samarbejde med Agape en retræteweekend i efteråret.

Adventsretræten foregår på Ådalen i Randers med sygeplejerske Ellen Jensen og fysioterapeut Mette Rasmussen som retræteledere. Daniel Lind, der præst i Århus Bykirke, medvirker som nadverliturg.

Temaet er “Trøst”. Det er naturligt at søge trøst, når bekymring, sorg og smerte rammer. I Bibelen beskrives Gud som “al trøsts Gud”. På adventsretræten ønsker vi at skabe rammer for at udforske og erfare dybden af det udsagn. Det vil vi gøre ved at lytte til Gud i hans ord, i naturen og i stilheden. Retræten foregår i stilhed og er en god mulighed for at standse op fra hverdagen og blive opmærksom på, hvor vi finder trøst – både i vores menneskelige og åndelige liv.

Hver morgen mødes vi til nadvergudstjeneste. I løbet af dagen er der fælles samling med bibelmeditationer og tidebønner samt bøn med inddragelse af kroppen. Derudover er der mulighed for individuel samtale samt tilbud om massage og afspænding.

Tilmelding via Agape’s hjemmeside her