Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Ressourcer til bibelstudiegrupper

Ressourcer til bibelstudiegrupper

Mange har taget hul på en ny sæson i bibelstudiegruppen. Her er tre forslag til hvad I kan arbejde med

Ressourcer til bibelstudiegrupper

Det er en gave, at vi kan læse i Bibelen sammen med andre. Det hjælper os til at omsætte det vi læser til hverdagen, og det hjælper os med at afdække de blinde vinkler i vores egen læsning af Bibelen.

Mange grupper har stor glæde af at bruge et hæfte til deres samlinger, og vi har her tre forskellige forslag:

 1. Bibelens fortælling - forsideBibelens fortælling er et studiehæfte, som sammen med 11 videoer, fører dig gennem hele Bibelens samlede fortælling. I videoerne fortæller Bodil Skjøtt fra skabelse til nyskabelse, og i hæftet får du forslag til bønner, henvisninger til relevante bibeltekster, spørgsmål til samtale og inspiration til at få bibelfortællingen ind under huden.
  Hæftet giver adgang til videoerne, og du kan downloade en smagsprøve på her og se den første video her.
 2. Ord bliver til liv lægger op til at I arbejder med, hvordan det vi læser i Bibelen, kan blive en integreret del af vores liv. Det sker gennem læsning af bibeltekster, åben samtale og konkrete handlinger, som bibelstudiegruppen gør sammen eller hver for sig.
  Download en smagsprøve af hæftet her.
  Bestil her.
 3. Møder med Jesus er et studiehæfte for både nye og erfarne bibellæsere, og kan bruges både til personlig bibellæsning og i grupper. Morten Hørning Jensen er forfatter, og hans glæde over Markusevangeliet kommer læseren til gode, når han bruger arkæologien til at åbne teksten og konteksten for læseren.
  Bestil her.

Med ønsket om en god sæson i jeres bibelstudiegruppe!