Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Studierejse til Etiopien

Rejse til Etiopien d.27. oktober til 5. november 2017 med Bibellæser-Ringen, Promisso og medlemmer fra en etiopisk menighed

Praktisk info

Praktisk info

Datoer

Torsdag 29. juni 2017: Seneste tilmelding – TILMELDINGSFRISTEN ER UDSKUDT TIL MEDIO AUGUST, da der er nok deltagere til at gennemføre turen. Men der er kun få pladser tilbage, så kontakt os med det samme, hvis du vil høre mere.
Lørdag 10. september kl. 10.00 – 17.00: Informationsdag i Aarhus (obligatorisk)
Fredag 28. oktober kl.11.35: Afrejse fra Kastrup til Addis Ababa via Istanbul
Søndag 6. november kl.11.10: Ankomst i Kastrup
Der kan forekomme små ændringer i rejsetider (op til +/- 24 timer i begge ender)!
Lørdag 18. november kl. 10.00 – 17.00: Gensynsdag i Aarhus (obligatorisk)

Rejseledere

Netværkskoordinator Lotte Birch Carlsen, Promissio. Tidligere missionær i Etiopien og rejseleder på mange lignende studierejser.

Bibelinspirator i Bibellæser-Ringen Ingolf Henoch Pedersen. Besøgte Etiopien i 2005 med henblik på at undersøge muligheder for samarbejde med teologiske uddannelsesinstitutioner.

Deltagerkrav

Du er fysisk og psykisk i almindelig god form; taler og forstår engelsk og har lyst til at involvere dig med vores etiopiske venner og lære dem at kende.
Du kan begå dig på engelsk og har lyst til at kommunikere en del med de etiopiske kristne som vi skal følges med i Etiopien.
Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring og snak med Lotte Carlsen på 2452 5021 eller landsleder i Bibellæser-Ringen Lasse Iversen på 2625 5788.

Derefter udsendes rejsebrev med mange praktiske detaljer, så man kan forberede sig mere på rejsen.

Overnatning

Standarden bliver ikke høj, men vi satser på indkvartering på steder med rindende vand, almindelige toiletter, og med elektricitet det meste af tiden. Der bliver sandsynligvis brug for at flere end to personer ind i mellem må deles om badeværelser.

Lokal transport

Vi kører i lejet bus, som ikke er af dansk standard, men som fungerer fint.

Pris

11.900 kr. inkl. flybillet, transport i Etiopien, kost og logi i Etiopien, deltagelse og kost i informationsdag og gensynsdag.
Du skal selv sørge for og betale for rejseforsikring og vaccinationer, transport til informationsdagen og gensynsdagen samt transport til og fra lufthavn i Danmark.
Beløbet for rejsen indbetales senest d.5. maj. Mere om dette i rejsebrev til tilmeldte.