Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Teenager: BibelTid gør det nemmere at få læst i Bibelen

BibelTid's læseplaner for teenagere har gjort Bibelen lettere tilgængelig

Teenager: BibelTid gør det nemmere at få læst i Bibelen

BibelTid har læseplaner, som er henvendt til teenagere. Det er der flere efterskoler, som har taget til sig, og derfor introducerer de deres elever for app’en. En af de skoler er Sydvestjyllands Efterskole, hvor Stine Dahl Nielsen og Christian Østergaard er elever.

BibelTid hjælper til at få læst
“BibelTid gør mig opmærksom på, at holde mit fokus på Gud i min hverdag ved at læse i Bibelen” siger Stine, som også er glad for at man kan indstille app’en til at give daglige notifikationer: “App’en minder mig om, at jeg skal huske at få læst i Bibelen”.

Christian har det noget på samme måde, og så hjælper BibelTid ham med at forstå bibelteksterne: “Det er rart med forklaringer, så man nemmere kan forstå og bruge det man læser, selv om det er skrevet på en ellers ikke så let forståelig måde”.

Gratis bibelhjælp
BibelTid er gratis at downloade. Det er Stine og Christian enige om er en god ting. “Når den er gratis kan alle få den. Jeg tror, at der er mange – inklusiv mig selv – som ikke ville få downloadet BibelTid, hvis den kostede penge” siger Christian ærligt.

BibelTid kan altså betragtes som en investering i unges bibellæsning! Dén investering vil vi opfordre dig til at gøre, ved at støtte BibelTid med en gave.

Bliv bibelhjælper - støt BibelTid